best friends...

Monday, 27 July 2009

My family.

Abi,Umi,Nabihah,Iman,hadif and Adam.
This is my family.In my family there are 6 people.I am the oldest.Sometime being oldest not really very fun.But I am ok with that .The second one is Iman.Iman is a bit garang to me.The third one is Hadif.He always play BEN 10 games.And the last one is......... Adam.He likes to watch Mickey Mouse.My dad is the oldest in his family.And my mum is the youngest in her family.I think we are at Londen or Scotland.I am not sure really.

Monday, 20 July 2009

my best friend...


Husna is my best friend.I feel really sad that she is not here for me.Sorry I can't find a picture of you.I wish you are here in Lampeter.Please come back... It is very hard to forget about her really.She is always there for me.Her family is very kind.Every day at school she is there to help me on every lesson.

Nabihah...

Friday, 17 July 2009

Menikmati matahari di Hidhmead


Biler ada matahari pasti ada bunga yang mekar.......kakak bersama bungan tapi jgn tak tahu belakangni ni banyak bee........dengar bunyinya.....bizz......bizz.......bizz.......

Kakak, Iman, Along dan Angah dan juga Sofia.....best freinds forever.....

Kakak ngan Angah (.......klu salah maaf.......)

Memang cantik pemandangan kat Highmead, lagi2 musim panas, bunga mekar dan wangi baunya. Psti jadi kenangan sampai biler2.

Strawberry Picking

Hari Sabtu lalu, kami dan beberapa keluarga Lampeter, Harverfordwest, Tynby dan juga Swansea pergi picking strawberry. Jauh juga belok sana-sini at the end sampai juga di tempat yg dituju.


ni ummi......mula2 lg dah posing lps kenyang mkn strawberry, org semua bwk bakul ummi isi dlm perut ajer........
abi ngan adam pun sama......bakul kosong tapi perut penuh.......

ni baru kakak........mmg betul picking

iman ngan ifah pun picking jugak........
mmg betul2 enjoy semuorang.........

Petang tu semuaorang balik bawak strawberry.......ada juga yg bawa gousberry tapi rasanya banyak yg makan dr bawak balik. Kat rumah ummi buat jam strawberry......dah banyak sangat bwk balik.

Sunday, 5 July 2009

Dalam bilik...


Ini Adam lagi.Adam peace.

Ini kami semua.Ini pun umi yang ambik gambar...

Ini pun gambar kami semua.Adam geram...